“Мисленето” на Даниъл Канеман мина половин милион продадени копия във Великобритания!

Feb 21

  kaneman_cover От другия край на Европа дойде впечатляваща новина, свързана с една от най-сензационните книги за 2012 г. – “Мисленето” на Нобеловия лауреат Даниъл Канеман. Към края на януари във Великобритания книгата е минала границата от 500 000 продадени копия, едно невероятно число за заглавие от този ранг – бляскаво, внушително и мащабно научно изследване за механизмите на човешкото мислене.

   Британските издатели на книгата съобщават още и че книгата не само е сред най-продаваните нехудожествени заглавия всяка седмица, но и изобщо за 2012 г. е на пето място сред тях, в чаровната компания на книги, свързани с телевизионни продукции за диети и домашни любимци, обичайните заподозрени за масови хитове с ниско качество.

   У нас “Мисленето” излезе със солидна твърда корица и се позиционира на 12-то място сред най-продаваните книги на “Изток-Запад” за 2012 г., един истински впечатляващ успех. Убедени сме, че това е и следствие на надграждането в нашите заглавия, започнато с книгите на Стивън Пинкър “Езиковият инстинкт”, “Как работи умът” и “Материалът на мисълта”.

   “Мисленето може да бъде поръчано от нашия сайт с безплатна доставка.

Leave a Reply


nine − = 1