Нови книги от “Изток-Запад”

Aug 01

   Август може и да е почивен месец, но за повечето от нас отпуските приключиха и отново се втурваме към хубавите книги. Един от тези, които още не са почивали е дизайнерката на нашите корици Деница Трифонова – обещаваме да я пуснем скоро, не сме чак толкова безсърдечни! Затова и имаме няколко страхотни нови корици, които скоро ще се появят по книжарниците, заедно с чудесното си съдържание, естествено :)

  Имайте предвид, че това са работни версии, та може и да се нанесат някои дребни корекции по тях, а ако има магнитни бури – и цялостна замяна с напълно нова концепция. Шегуваме се – няма да тормозим толкова момичето, – но искаме да знаете, че наистина правим куп варианти на всяко заглавие и никога се не минава без спор кое точно най-пасва за книгата.

   Print

 Print  

 Print

 

Bakynin

 Print

 

   Тези двете вече сме ви ги показвали, но наистина много си се гордеем с тях :)

Print

Print

 

Ето и три варианта на книгата “Екологична интелигентност” на Даниел Голман, за която тепърва ще решаваме.

 

Вие какво мислите?

 

 

1Print

 

2Print

 

3

 Print

4

Print

5

Print 6

Print

7Print

2 comments

  1. Димитричка Иванова /

    Здравейте, бих искала да си поръчам книгата на Чарк Никъл – Леонардо Давинчи:Полетите на мисълта.Разбрах, че Вие я издавате и много се надявам да си я купя.

    Поздрави , Д.Иванова

  2. Изток-Запад /

    Здравейте, това е много лесно: влезте в http://iztok-zapad.eu/books/book/252 и си я поръчайте с безплатна доставка навсякъде в България :)

Leave a Reply


+ 3 = eleven