Имаме нужда от твоето мнение за корицата на една ГОЛЯМА книга!

Apr 20

     Следващия петък излиза една огромна за българските (и не само) мащаби книга – “Потребителското поведение” на Майкъл Соломон, един от най-сериозните трудове в областта на науката защо и как купуваме. Книгата ще бъде 664 страници, голям формат, цветен печат на качествена хартия – най-доброто възможно полиграфическо оформление.

  Както си е редно, при нас се вихри гигантски спор за корицата, която тази книга заслужава. От осемте предложения на нашата дизайнерка се спряхме на четири, за които искаме да узнаем вашето мнение. Естествено, това са работни варианти, които търпят още промени, но е много важно да решим посоката, в която ще се развие корицата.

1.

Print

 

2.povedenie-2

3.

povedenie-2 4.

povedenie-2

16 comments

 1. Вариант 3.Имате навик да правите бели корици, които са много стилни, но и много бързо се зацапват, дори и при най-доброто възможно отношение на персонала в книжарницата. Все пак не можем да следим дали всички клиенти са си измили ръцете ;)

 2. Вариант 1, но без сламката с хората на нея.
  Така изображението е оптимално изчистено и ясно като послание, а заглавието не е “разбито” и не се “губи” името на автора, както е във Вариант 2.

 3. Калоян /

  Интересно,но и аз съм за вариант 3, само кенчето трябва да се смали на 90% като така ще има малко повече място за заглавието да диша. :)

 4. Номер 3, определено.

 5. Людмила /

  първият вариант е най-добър точно така, както си е

 6. Димитър /

  Вариант 1 – КАТЕГОРИЧНО!!!

 7. Велислава /

  Определено вариант 3 най-силно грабна вниманието ми.

 8. Динева /

  Трябва да е третият вариант и наистина може да се смали кенчето. Този вариант грабва вниманието, иначе книгата изглежда постна. Освен това, изразява концепцията на автора в по-голяма степен. Всъщност, ако видите оригиналните издания на книгата, също има много повече цветно – до степен на неразличимост.

 9. Kerazy /

  Вариант 3, категорично!

 10. Изток-Запад /

  Благодарим на всички ви, страхотно е, че се включихте и тук, и във “Фейсбук”. И тъй като мненията са 50/50 в полза на 1 и 3, работи се успоредно и по двете и накрая ще се реши :)

Leave a Reply


eight − = 2