Добре дошли в блога на издателство "Изток-Запад"

Apr 04

    Здравейте. Радваме се да ви приветстваме и в блога на издателство "Изток-Запад", след като съвсем наскоро пуснахме официалния ни сайт http://www.iztok-zapad.eu/

   Тук няма да ви занимаваме със стотици и стотици заглавия, цени, отстъпки и прочие. Вместо това искаме да ви направим съпричастни към самия книгоиздателски процес. Той е едно неспирно приключение и не вярвайте на никого, който ви убеждава в обратното. Когато правиш нещо с любов и желание, и най-тежкото нещо се превръща в удоволствие.

   Какво ще срещнете на страниците на блога ни? Основно откъси от книгите, които подготвяме – нищо не говори по-добре за една книга от пряка извадка от нея. Така ще можете в аванс да знаете за какво си заслужава да приготвите пари и за какво не. Освен това клипове и преведени интервюта с най-интересните автори на "Изток-Запад", а те не са малко, можете да сте сигурни.

   Друго, което ще качваме, са проектокориците, които не достигат в крайна сметка до печат. За всяка книга има поне по няколко варианта, често коренно различни и около тях се завихрят безкрайни спорове. Нерядко дори и най-красивата корица отпада за сметка на някоя по-семпла, защото един от основните ни принципи в "Изток-Запад" е никога да не лъжем и заблуждаваме за най-важното – съдържанието на книгата.  Затова и искаме да ви покажем вариантите, които не съумяват да спечелят надпреварата и да чуем и вашето мнение дали сме взели най-правилното решение.

   Имаме още ред хрумки за това място, но тепърва ще ги разкриваме една по една…

   Бъдете здрави и четящи!

 

One comment

  1. Добре дошли и на Изток-Запад :)

Leave a Reply


+ 5 = eleven